falfestés

A gipszkarton szerelés népszerű technika lakásátalakítás, esetleg iroda felújítás során, hiszen gyorsan és könnyen emelhetünk falakat, így hamarosan modern, új helyiséget rendezhetünk be, elképzeléseinknek megfelelően.

Gipszkarton szerelés

Miért ajánljuk felújításhoz és átalakításhoz?

A gipszkarton szerelés olyan szárazépítési munka, amely számos előnnyel bír, éppen ezért lakásfelújítás, átalakítás során jó szívvel ajánljuk ügyfeleinknek. A gipszkartonnal elválaszthatunk egymástól tereket, kettéválaszthatunk egy-egy nagyobb helyiéget, ráadásul mindezt úgy, hogy betont és téglát sem kell használnunk.

A gipszkarton szerelés költséghatékony, időtakarékos és környezetbarát megoldás, népszerűsége továbbá abban rejlik, hogy látványos, hiszen csupán néhány óra leforgása alatt falakat emelhetünk.

Kövess minket Facebook oldalunkon is >>

Természetesen nem csak lakásunkat, de irodánkat és üzletünket is könnyedén átalakíthatjuk gipszkartonnal, így amellett, hogy a saját ízlésünknek megfelelőre formálhatjuk a helyiségeket, sokkal jobban funkcionálnak majd az új, modern külsővel, és a praktikusabb alapterülettel.

Milyen feladatokra számíthatunk egy üzlethelyiség felújítása során?

Hogyan alakíthatjuk vele lakásunk, irodánk helyiségeit?

Remek hír azok számára, akik szeretik a gyors és látványos megoldásokat, hogy a gipszkarton profilok szerelése lendületesen végezhető munka.

Anyagának köszönhetően ötletesen segítheti a belső terek kialakítását, a munkafolyamatok logikusak, ráadásul belső térben dolgozunk, így évszaktól független beütemezhetjük. A gipszkarton profilok szerelése után még nem dőlhetünk hátra, hiszen ekkor kezdődhet a glettelés, majd ezt követően tapétával, vagy falfestékkel szükséges burkolni az új falakat.

Lakásunkban egy-egy gipszkarton fallal könnyedén kialakíthatunk a nappaliban egy dolgozósarkot, a gyerekek közös szobáját is különválaszthatjuk, illetve a konyha egy részéből zárt kamra készülhet.

Használhatjuk a garázsban, a tetőtérben, a vendégszobában és akár a vendégházban is, amelyet kiadunk. A lehetőségek tárháza igen színes, a gipszkarton szerelés teret ad az ötletelésnek, és a kreativitásnak.

Amennyiben irodánkat alakítanánk át, a gipszkarton szerelés mellett még egy érv, hogy hatékonyan szigetelhetünk vele, természetesen ez a hangszigetelésre is vonatkozik.

Az iroda átalakítás 5 nagyszerű előnye

Mit érdemes tudni a gipszkarton profilok szereléséről?

Írásunkban nem szeretnénk kitérni arra, hogy pontosan hogyan épülnek egymásra a gipszkarton szerelés munkafolyamatai, elsősorban az a célunk, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtsunk a gipszkartonozással kapcsolatos tudnivalókról.

Ahogyan minden szakmunkával, úgy ezzel kapcsolatosan is az a legfontosabb tanácsunk, hogy a burkoláshoz, az elektromos hálózat felújításához vagy éppen a szaniterek lerakáshoz hasonlóan ezt a feladatot is bízzuk a kivitelezőre.

Az elektromos hálózat felújítása – Problémák és lehetőségek

Egy profi szakember rutinos igazodik el az alábbi kérdésekben:

  • A tartószerkezet fából vagy fémből készüljön (vagy a falhoz ragasztjuk a profilokat)
  • Kell-e a falat kezelni
  • Mekkora az anyagszükséglet
  • Milyen a falak terhelhetősége, a tartószerkezet teherbírása
  • Honnan érdemes beszerezni a dübeleket, csavarokat, szigetelőanyagokat, illetve az UW, a CW és a speciális profilokat
  • Hogyan gondoskodjunk a hangszigetelésről
  • Milyen falburkolatot kap a gipszkarton

Munkánk során minden alkalommal beigazolódik, hogy a gipszkarton szerelés számos előnnyel bír, ügyfeleink elégedettek a végeredménnyel, aminek köszönhetően immár jól funkcionáló, esztétikus megjelenésű helyiségek kapnak helyet otthonukban, munkahelyükön.

Fontos számunkra, hogy a rugalmas munkavégzés, a versenyképes ár és a magas minőség továbbra is a védjegyünk maradjon. Ennek érdekében örömmel válaszolunk minden olyan felmerülő kérdésre, amely segíti az árajánlat pontos elkészítését, illetve a közös munkát.

Emailt írok nektek >>