AZ ÜZLETHELYISÉG FELÚJÍTÁS LÉPÉSEI

A színvonalas üzlethelyiség Önnek is üzletet hoz!

 

Akár kisebb, akár nagyobb üzlethelyiséget szeretnénk használatba venni, nagyon fontos, hogy a céljainknak megfelelő legyen a kialakítása és a megjelenése. Az üzlethelyiség felújítás, vagy átépítés alapja mindig az, hogy a megrendelő igényeihez mérten stílusos és minőségi végeredmény szülessen.

Megrendeléstől függően, munkánk során jellemzően az alábbi lépéseket követjük:

Helyszíni igényfelmérés, egyeztetés és árajánlat készítés Szerződéskötés Bontási munkálatok Falazási munkák Villanyszerelés Víz, gáz és fűtésszerelés Burkolatok (padló- és falburkolatok) Alapos takarítás Átadás

 

További Referenciák

Üzlethelyiség felújítás és átépítés

Egy üzlethelyiség célja mindig az, hogy az adott vállalkozás arculatát tükrözze és a kijelölt funkciót maradéktalanul betöltse. Mielőtt elkezdődik a felújítás vagy átépítés, célszerű mérlegelni, hogy milyen változtatásokra lesz szükség a célzott sikeresség érdekében.

Mozgalmas, vagy esetleg letisztult legyen a végeredmény? Milyen anyagokból szeretnénk építkezni? Tevékenységünkből kifolyólag szükségünk lesz esetleg hangszigetelésre is?

Egy profi kivitelező segít abban, hogy átgondoljuk a megfelelő kérdéseket, majd segít kiválasztani a számunkra legoptimálisabb megoldásokat. Ehhez elengedhetetlenül fontos a helyszíni egyeztetés, az árajánlat készítés és a határidők megnevezése csak azután következik.

 

Árajánlat és szerződéskötés

Egy pontos és részletes árajánlat segíti a szerződés elkészítését, és megelőzi, hogy rejtett költségek merüljenek fel. Ennek tükrében a szerződésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

Vállalt feladatok: Az árajánlat tartalmazza, hogy a nevezett összeg fejében a kivitelező milyen feladatok elvégzését vállalja az előzetes egyeztetésnek megfelelően.

Határidők: Milyen határidővel vállalja a kivitelező a felújítást.

Fizetési paraméterek: A fizetési paraméterek minden tételt tartalmaznak, amely a kivitelezés kapcsán a fizetési feltételekkel kapcsolatosak. Ilyen a fizetés ideje és módja, az előleg kérdése, és a végösszeg.

Fontos tudni!

Minél részletesebb a helyszíni felmérés és egyeztetés, az árajánlat, majd azt követően a szerződés annál pontosabb lesz. Ennek érdekében kérjük, számítson arra, hogy kérdéseink minden részletre kiterjednek majd.

Ingyenes helyszíni felmérésért forduljon hozzánk bizalommal!