AZ IRODAFELÚJÍTÁS LÉPÉSEI

Komplex megoldás a bontástól az utolsó simításig

 

Iroda felújítás, vagy átépítés során is törekszünk arra, hogy munkánkat a lehető leghatékonyabban végezzük annak érdekében, hogy a helyiséget, vagy helyiségeket mihamarabb használatba lehessen venni. A jó iroda megfelel a modern elvárásoknak és mindig illeszkedik a benne dolgozók igényeihez is.

Megrendeléstől függően, munkánk során jellemzően az alábbi lépéseket követjük:

Helyszíni igényfelmérés, egyeztetés és árajánlat készítés Szerződéskötés Bontási munkálatok Gipszkarton szerelés Villanyszerelés Víz, gáz és fűtésszerelés Burkolatok (padló- és falburkolatok) Szerelvényezés (amennyiben szükséges) Alapos takarítás Átadás

További Referenciák

Iroda felújítás és iroda átépítés

Iroda felújítás, vagy átépítés során fontos szem előtt tartani, hogy az adott helyiségek maximálisan megfeleljenek funkciójuknak. Éppen ezért a helyszíni felmérés során minden esetben egyeztetünk megrendelőinkkel arról, hogy milyen jellegű irodára van szükségük. Ennek megfelelően kerül majd sor például a gipszkarton falak elhelyezésére, vagy a megfelelő burkolatok (meleg vagy hideg padlóburkolatok, falfestés, tapéta, stb.) kiválasztására.

Az olyan munkálatok elvégzése, mint az elektromos hálózat és a vízvezeték rendszer ellenőrzése, vagy esetleges felújítása ügyfeleink biztonsága érdekében kihagyhatatlan munkafolyamatok.

Igyekszünk a speciális igényekre is megoldást találni. Cégünknél alapvető kritérium, hogy megbízásainkat a szerződésben vállalt határidőre teljesítsük, mindenkor a legmagasabb műszaki minőségben.

Fontos, hogy már viszonylag alacsony költségvetéssel is jelentősen meg tudjuk újítani az irodai környezetet. Egy élénk színre festett oszlop, vagy falfelület, egy vidám társalgó rész kiválóan tudja javítani az összképet.

 

Árajánlat és szerződéskötés

Egy pontos és részletes árajánlat segíti a szerződés elkészítését, és megelőzi, hogy rejtett költségek merüljenek fel. Ennek tükrében a szerződésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

Vállalt feladatok: Az árajánlat tartalmazza, hogy a nevezett összeg fejében a kivitelező milyen feladatok elvégzését vállalja az előzetes egyeztetésnek megfelelően.

Határidők: Milyen határidővel vállalja a kivitelező a felújítást.

Fizetési paraméterek: A fizetési paraméterek minden tételt tartalmaznak, amely a kivitelezés kapcsán a fizetési feltételekkel kapcsolatosak. Ilyen a fizetés ideje és módja, az előleg kérdése, és a végösszeg.

Fontos tudni!

Minél részletesebb a helyszíni felmérés és egyeztetés, az árajánlat, majd azt követően a szerződés annál pontosabb lesz. Ennek érdekében kérjük, számítson arra, hogy kérdéseink minden részletre kiterjednek majd.

Ingyenes helyszíni felmérésért forduljon hozzánk bizalommal!