LAKÓINGATLAN ÉPÍTÉS ÉS FELÚJÍTÁS

Építés és teljes körű lakás- és házfelújítás

 

Egy családi ház felépítése az alapoktól kezdve a kulcsrakész állapotig mindig egy nagyon szép feladat. Sok esetben viszont egy lakásfelújítás, vagy egy régi ház felújítása is jelenthet komoly szakmai kihívást.

A lakásfelújítás, vagy házfelújítás minden esetben a megrendelő elvárásai és elképzelései szerint történik, a szakmai kritériumoknak megfelelően.  Megrendelőink számíthatnak viszont több évtizedes tapasztalatunkra és gyakorlati ötleteinkre is.

Megrendeléstől függően, felújítási munkák során jellemzően az alábbi lépéseket követjük:

Helyszíni igényfelmérés, egyeztetés és árajánlat készítés Szerződéskötés Bontási munkálatok Falazási munkák Nyílászáró cserék Villanyszerelés Víz, gáz és fűtésszerelés Burkolatok (padló- és falburkolatok), festés Szerelvényezés Alapos takarítás Átadás

Külső felújítás esetén a külső szigetelés, a külső fal színezése, valamint a kültéri burkolatok elkészítése is a munkálatok közé tartozhat.

További Referenciák

Házépítés és lakásfelújítás

Egy családi ház felépítése, vagy egy lakásfelújítás sok esetben szigorúbb szempontok alapján történik, mintha csupán egy adott üzlethelyiséget kell felújítani. Ennek az az oka, hogy a megrendelőnek bizonyára számos elvárása van azzal kapcsolatban, hogyan nézzen ki majd az otthona. Az az otthon, amely nem csak kényelmes, hanem tükrözi a személyiségét, stílusát, és esetleg az aktuális trendeket is.

Az előzetes egyeztetés során, a felújítást megelőzően megbeszéljük, hogy milyen munkálatokra lesz szükség a bontástól egészen az átadásig. Amennyiben ügyfelünk bizonytalan, örömmel segítünk megválaszolni a kérdéseit. Szakmai tapasztalatunknak köszönhetően nem félünk a kihívásoktól, a cél minden esetben az, hogy a lakásfelújítás pontosan olyan eredménnyel záruljon, amivel a megrendelő elégedett.

Hiszünk a csapatmunka erejében, és abban, hogy a minőségi munka a megfelelő szakértelemre, a határidők tartására és a megfelelő minőségű alapanyagok használatára támaszkodik. Számunkra csakis a maximális precizitás és a minőségi munkavégzés elfogadható.

Mihez ragaszkodunk?

 Minőségi alapanyagok használata

Mérnöki igényességű munkavégzés

Betartott határidők

Professzionális géppark

Árajánlat és szerződéskötés

Egy pontos és részletes árajánlat segíti a szerződés elkészítését, és megelőzi, hogy rejtett költségek merüljenek fel. Ennek tükrében a szerződésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

Vállalt feladatok: Az árajánlat tartalmazza, hogy a nevezett összeg fejében a kivitelező milyen feladatok elvégzését vállalja az előzetes egyeztetésnek megfelelően.

Határidők: Milyen határidővel vállalja a kivitelező a felújítást.

Fizetési paraméterek: A fizetési paraméterek minden tételt tartalmaznak, amely a kivitelezés kapcsán a fizetési feltételekkel kapcsolatosak. Ilyen a fizetés ideje és módja, az előleg kérdése, és a végösszeg.

Fontos tudni!

Minél részletesebb a helyszíni felmérés és egyeztetés, az árajánlat, majd azt követően a szerződés annál pontosabb lesz. Ennek érdekében kérjük, számítson arra, hogy kérdéseink minden részletre kiterjednek majd.

Ingyenes helyszíni felmérésért forduljon hozzánk bizalommal!