Összetett kérdés, hogy milyen munkálatokra kerülhet sor egy üzlethelyiség átépítése, kialakítása során, hiszen lehetséges, hogy csak néhány gipszkartonfalra és festésre van szükség, de lehet, hogy nagyobb fába vágtuk a fejszénket.

Üzlethelyiség átépítése, kialakítása

Induláshoz legritkább esetben csak némi frissítésre van szükség, miután vásároltunk vagy kibéreltünk egy üzlethelyiséget. Mivel azonban a cél az, hogy hosszú távon egy biztos bázisunk legyen, célszerű előrelátóan és körültekintően gondolkodnunk.

Kövess minket Facebook oldalunkon is >>

Milyen falakra lesz szükségünk? Milyen régi az elektromos hálózat? Megfelelőek-e a padlóburkolatok? Milyen falburkolatot választanánk? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kell végig gondolnunk az üzlethelyiség átépítése előtt.

Legfontosabb szempontok egy üzlethelyiség kialakítása során

Üzlethelyiség kialakítása Budapesten

Az alábbi projektünk egy üzlethelyiség kialakítása volt Budapesten, amihez a következő munkálatokra volt szükség:

  • gépészeti alapvezeték szerelések
  • gipszkarton fal és álmennyezet szerelés
  • elektromos hálózat és világítás kivitelezése
  • bútorok készre szerelése, bekötése
  • burkolás
  • festés

Üzlethelyiség kialakítása – Budapest

A végeredmény magáért beszél. Szívesen közreműködünk az Ön által megálmodott üzlethelyiség kialakításában is, amennyiben bizalmat szavaz nekünk.

Fontos számunkra, hogy a rugalmas munkavégzés, a versenyképes ár és a magas minőség továbbra is a védjegyünk maradjon. Ennek érdekében örömmel válaszolunk minden olyan felmerülő kérdésre, amely segíti az árajánlat pontos elkészítését, illetve a közös munkát.

Emailt írok nektek >>